Viikkokisat


Puskasoturien viikkokisoja järjestetään Puolarmaarin, Oittaan ja Äijänpellon radoilla.

Viikkokisat 2023

Tällä hetkellä viikkokisoja järjestetään Oittaan Kalliometsän radalla sunnuntaisin. Oittaan viikkokisojen kisasivut löydät Metrix-palvelusta, josta löydät myös tarkemmat lisätiedot.

Osallistumismaksut:
Avoin: Puskasoturien jäsenille 3€, muille 4€
Naiset ja junnut: jäsenille 2€, muille 3€

Viikkokisoissa palkintoja jaetaan seuraavasti:

Palkinnot

Palkintoja jaetaan viikkokisoissa osallistujien kokonaismäärän mukaan seuraavasti:
- 5-15 pelaajaa: Yksi palkinto
- 16-23 pelaajaa: Kaksi palkintoa
- 24-31 pelaajaa: Kolme palkintoa
- 32-39 pelaajaa: Neljä palkintoa
- 40+ pelaajaa: Yksi palkinto jokaista alkanutta 10 osallistujaa kohden

Palkinnot ovat 15€ lahjakortteja Powergripin verkkokauppaan.

Kunkin luokan paras raakatulos palkitaan, jos luokassa on vähintään 5 pelaajaa ja loput palkinnot jaetaan tasoitetun tuloksen perusteella kaikkien luokkien kesken. Jos pelaaja voittaa luokkansa raakatuloksen ja tasoitetun tuloksen palkinnon, siirtyy tasoitetun tuloksen palkinto seuravalla sijalla olevalle. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden palkintojakauman muuttamiseen kilpailukohtaisesti. Siitä kerrotaan pelaajakokouksessa perusteluineen.

Voittajien tulee jättää kisan jälkeen yhteystietonsa (etu- ja sukunimi, sotu, sähköpostiosoite ja tarvittaessa kotiosoite) TD:lle tulorekisteriä varten.

Jos tietoja ei anneta heti kisan päätyttyä, palkintoa ei makseta, vaan se siirretään seuraavalle viikolle normaalisti jaettavaksi.

Oheiskilpailut: vapaaehtoinen holaripotti 1 €. Holaripotin kattona pidetään 99€. Kaikki sen yli menevät rahat siirretään seuraavaan/seuraaviin holaripotteihin.

Säännöt

Kierroksella noudatetaan Suomen frisbeegolfliiton sääntöjä ja ohjeita pääsääntöisesti. Eli minikiekko ja herrasmieskäyttäytyminen mukaan kierrokselle. Rennolla otteella ja kevyesti kisaillen, mutta säännöt mielessä pitäen.